Bakanlık Kamudan ve Açıktan Güncel Memur Alımı Başvuruları

Bakanlık Kamudan ve Açıktan Güncel Memur Alımı Başvuruları

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde olmak üzere kamudan ve açıktan adayların başvuru yapabileceği kadrolar için başvurular alınıyor. Tüm detaylar bu haberimizde.

Hazine ve Maliye Bakanlığı AÇIKTAN ve KAMUDAN memur alımı başvuruları sona eriyor. Bakanlık bünyesinde “Merkezi Finans ve İhale Birimi” içi Uzman Personel Giriş ve Seçme Sınavına başvurular alınıyor. Gerekli süreci ve açıktan-kamudan memur alımlarına dair tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı genel şartları

Başvuru için Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak. T.C. vatandaşı olmak, KPSS’den en az 80 almak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. Öte yandan kamudan başvuranlar için olmak üzere seçme sınavına katılacak adaylarda aranan şartlar şu şekildedir: Adayların genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarından birinde çalışıyor olması şartı var.

Hangi bölüm mezunları personel alımına başvurabilir?

Uzman Personel alımı 2 kadro için “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” mezunu olmak şartı var.

Uzman Personel alımı 2 kadro için “Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği ve son 3 yıldır bilgi teknolojileri alanında çalışmış olduğunu belgelemek koşulu ile Matematik ve İstatistik” mezunu olmak şartı var.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından AÇIKTAN-KAMUDAN memur alımları için süreç 15 Ekim 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular süresi içerisinde online olarak yapılabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.