Bakanlık KPSS Şartsız Güncel Memur Personel Alımı Online Başvuruları

Bakanlık KPSS Şartsız Güncel Memur Personel Alımı Online Başvuruları

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde güncel memur personel alımı online başvuruları alınıyor. KPSS şartsız personel atama başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan başvurular alınacak. Dışişleri Bakanlığı namına güncel personel ataması kapsamında başvurular alınıyor. Lahey Büyükelçiliği için başvurular, şartlar ve tüm detaylar hemen bu haberimizde yer alıyor.

Kamu memur alımı şartları

Adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, askerlikle ilişiği olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ile 41 yaşından gün almamış olması şartları yer alıyor. Başvuru için adayların ayrıca en az lise mezunu olması şartı var. Öte yandan kamu haklarından yoksun olmamak, her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu olmamak, İngilizce ve Türkçe bilmek gerekiyor. Ayrıca bilgisayar kullanabilmek şartları da yer alıyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde memur alımı için başvurular kısa özgeçmiş “CV”, pasaport, nüfus cüzdanı, fotoğraf, diploma, askerlikle ilgili gerekli belge isteniyor. İşte başvuru sürecine dair tüm detaylar.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri

Başvuru için adaylar online olarak gerekli iş ve işlemlerini yapabileceklerdir. Dışişleri Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli sekreter alımı başvuruları 15 Eylül 2023 tarihine kadar olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.