Bankaya Daimi İşçi Personel Alımı Başladı! Güncel İş İlanı Başvuruları

Bankaya Daimi İşçi Personel Alımı Başladı! Güncel İş İlanı Başvuruları

Bankada görev yapmak isteyen iş arayan kişiler bu haberimiz sizler için hazırladık. Banka Bünyesinde daimi süreli istihdam edilecek 6 İşçi alımı gerçekleştirilecektir.

Bankaya Büro Memuru, Müşteri Hizmetleri Görevlisi ve Tele Satış Elemanı olarak istihdam edilmek üzere iş ilanı açıklandı. Güncel ve Daimi Banka personeli istihdamı kapsamında başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Banka Personel Alımı İş Başvuru Tarihleri

Banka engelli 3 Genel Büro Memuru alımı için son iş başvuru tarihi 12 Nisan 2024 tarihidir. Müşteri engelli Hizmetleri Görevlisi alımı için Son İş Başvuru tarihi 12 Nisan 2024 Tarihi. Engelli Büro Memuru işe alım son başvuru günü 19 Nisan 2024 tarihi ve Tele Satış Elemanı alımı için son iş başvuru günü 30 Nisan 2024 tarihi olarak belirtilmiştir.

Banka İş Başvuru Belgeleri Neler?

İŞKUR tarafından yayımlanan Banka işçi personel alımı için iş başvurusu yapmak isteyen istekli adaylar iş başvurularını CV (Özgeçmiş) belgeleri ile birlikte iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

İşçi Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

3 Engelli Büro Memuru Alımı; Lisans mezunu olmak. İyi seviyede excel kullanabilen, araç kullanabilen ve B sınıfı ehliyete sahip, engelli raporuna sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008152501) .

Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı; En az Lise mezunu, En az %40 Engelli raporuna sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti yüksek, Daha önce ilgili pozisyona başvurup, mülakat aşamasında elenmemiş adaylar, Çoğunlukla evden, arada ofisten çalışacak. İŞKUR İş İlan No (00008152104).

Büro Memuru (Genel) En az Okur yazar olmak. En fazla Doktora mezunu olmak. 18 ile 30 yaş aralığında olmak. Engelli olmak. İŞKUR İş İlan No (00008168058).

Tele-Satış Elemanı En Az İlköğretim Mezunu Olmak. Bay Bayan Adaylar İş Başvurusu yapabilir. İŞKUR İş İlan No (00008189615).

QNB Finansbank Daimi İşçi Alımı İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

QNB Finans bankasında görev yapmak isteyen adaylar iş başvurularını İŞKUR üzerinden yapabileceklerdir. Adaylar İŞKUR internet adresi, İŞKUR hizmet Noktaları ve İŞKUR telefon numarası 170 numaralı hat üzerinden son iş başvuru günüde dahil iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum