Başkanlığa KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor

Başkanlığa KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor

Sayıştay Başkanlığı bünyesinde KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği kadrolar için memur personel alımı sona eriyor. İşte başvuru tüm hususları ve süreç.

Kamu Personeli Seçme Sınavı “KPSS Şartsız” olmak üzere güncel personel alımı başvuruları SAYIŞTAY Başkanlığında tamamlanıyor. Başkanlığa memur personel alımına dair tüm detayları ve süreci KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Sayıştay personel alımı başvuru şartları

Başvurularda adayların T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiğinin olmaması ve devlet memurları kanunundaki şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca KPSS zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayanlar en az 70 olarak değerlendirmede baz alınacaktır.

Sözleşmeli bilişim personeli brenşları ve mezuniyetler nelerdir?

Sayıştay’a 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (.Net) alımı, 1 Kıdemli İş Zekası Uzmanı alımı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı - Sistem Mimarı alımı, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (Java) alımı, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (.Net) alımı, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (Low Code) alımı, 1 İş Zekası Uzmanı alımı olmak üzere başvurular alınıyor.

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da 2 kat maaş ile "diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden" mezun olmak şartları var.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri

Sayıştay Başkanlığı memur alımları başvuruları şahsen ya da posta yoluyla yapılabiliyor. Adaylar 29 Ağustos’a kadar “T.C. Sayıştay Başkanlığı, İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) 06520 No:45 Balgat/Çankaya/Ankara” adresine gerekli başvurularını yapmaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.