Başkanlık Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! 3 Farklı Branş Güncel Başvurular

Başkanlık Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! 3 Farklı Branş Güncel Başvurular

İçişleri Bakanlığı bünyesinde Başkanlık için güncel daimi kadrolara işçi alımı başvuruları tamamlanıyor. Kimler devlet işçisi alımı başvurusu yapabilir. İşte şartlar ve tüm detaylar.

İçişleri Bakanlığı “Göç İdaresi Başkanlığı” tarafından DEVLET İŞÇİSİ ALIMI güncel başvuruları alınıyor. Başvuru süreci tamamlanacak işçi alımına dair gerekli tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personel işçi alımı başvuru kontenjanları nelerdir?

66 devlet işçisi alımına dair kontenjanlar şu şekildedir: Güvenlik Görevlisi 42 erkek, 6 kadın; Temizlik Görevlisi 12 erkek, 3 kadın; şoför 3 olmak üzere devlet işçisi alımında 66 daimi kadro kontenjanı var.

Devlet işçisi alımı genel ve özel şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve benzeri durumu olmamak, güvenlik soruşturması ya da arşiv araştırması olumlu olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak ile Bayburt’ta ikamet etmek şartları yer almaktadır.

Güvenlik Görevlisi alımında adayların en az lise mezunu olması, 35 yaşını bitirmemiş olması, özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması, silahlı Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olması, erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmaması, görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmaması, gece ve gündüz, iç ve dış mekanlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmaması şartları var.

Temizlik Görevlisi alımı için en az ilköğretim mezunu olması, 35 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor.

Şoför alımı için en az lise mezunu olması, 35 yaşını bitirmemiş olması, E sınıfı sürücü belgesine sahip olması veya yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartları var.

Göç İdaresi Başkanlığı memur alımı başvuru nitelikleri

Göç İdaresi Başkanlığı memur alımı için başvurular 3 Mayıs 2024 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular İŞKUR internet adresinden online olarak yapılabilecektir.

Göç İdaresi Başkanlığı devlet işçisi alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.