Başkanlık Kadrolu Devlet Memuru Alımı! İkamet Şartsız Başvuru Ekranı

Başkanlık Kadrolu Devlet Memuru Alımı! İkamet Şartsız Başvuru Ekranı

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB tarafından kadrolu olmak üzere devlet memuru alımı başvuruları sona eriyor. DİB memur alımında ikamet şartı yok. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB için Merkez Teşkilatında yer alan boş kadrolara KPSS puan sınavı ile üç kat aday adasından yapılacak sözlü sınav ile memur alımı başvuruları sona eriyor. Başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvuru için adayların KPSS’den en az 70 puan alması gerekmektedir.

Diyanet personeli alımı başvuru nitelikleri

Mühendis alımı kadrosuna başvurular Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği lisans mezunları arasında olacak.

Kamu personeli alımı başvuru süreci

Diyanet İşleri Başkanlığı kadrolu memur alımı için müracaatlar 12 Ocak 2024 tarihi saat 16.30’a kadar DİBBYS programı üzerinden Diyanet Sınav internet adresi aracılığı ile yapılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.