Başkanlık KPSS 60 Kadrolu Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Başkanlık KPSS 60 Kadrolu Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca “Kapadokya Alan Başkanlığı” için kamu işçi statüsünde olmak üzere farklı ünvanlarda personel alımı başvuruları online olarak alınıyor. Tüm detaylar bu yazımızda.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Kapadokya Alan Başkanlığı” namına yeni kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. “Mimar, Avukat, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Mimar, İdari Uzman, Büro Görevlisi, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi” kadroları için memur alımı başvuruları alınıyor. Tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu işçi personel alımı başvuru şartları

Adayların devlet Memurları Kanununda yer alan genel koşullara haiz olması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, 2022 KPSS’den en az 60 puanı olması ile tüm ünvanlar için son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor.

Güncel personel alımı nitelikleri nelerdir?

1 Avukat alımı için Hukuk Fakültelerinden mezun olmak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak gerekiyor.

1 Makine Mühendisi alımı için Makine Mühendisliği programından mezun olmak, Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak gerekiyor.

1 İnşaat Mühendisi alımı için İnşaat Mühendisliği programından mezun olmak, Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak gerekiyor.

2 Mimar alımı için Mimarlık programından mezun olmak, Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak gerekiyor.

1 Mimar alımı için Mimarlık programından mezun olmak, Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak gerekiyor.

1 İdari Uzman (1) alımı için İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 İdari Uzman (2) alımı için Beslenme ve Diyetetik programından mezun olmak gerekiyor.

4 Büro Görevlisi (Memur) alımı için herhangi bir lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 Büro Görevlisi (Sekreter) alımı için herhangi bir önlisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 Destek Personeli (Hizmetli) alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkek olmak, Lise ve dengi okul mezunu olmak, silahlı/silahsız "Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına” sahip olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Kadın olmak, Lise ve dengi okul mezunu olmak silahlı/silahsız "Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına” sahip olmak, 160 cm’den kısa boylu olmamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak gerekiyor.

Kapadokya Alan Başkanlığı kamu personel alımı başvuruları

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Kapadokya Alan Başkanlığı için personel alımı başvuruları 7 Mart 2024 tarihine kadar olacak. Başvurular online olarak yapılabilecektir.

Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.