BAYKAR Lise Önlisans Lisans 33 Alanda 193 İş İlanı Başvuruları Başladı

BAYKAR Lise Önlisans Lisans 33 Alanda 193 İş İlanı Başvuruları Başladı

Baykar tarafından yeni ve güncel iş ilanlarına başvurular 33 farklı birim için başladı. Adaylar başvurularını online olarak yapabiliyorlar. İşte tüm detaylar.

BAYKAR’a yeni personel alımları yapılacak. Kasım ayı başvuruları kapsamında güncel 33 alan için olmak üzere 193 yeni iş ilanı için başvurular başladı. Tüm gerekli bilgileri, süreci ve şartları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Personel alımları nitelikleri nelerdir?

Saha Personeli (Yapısal Bakım ve Onarım) alımı için adayların Üniversitelerin/Yüksek Okulların; Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Bakım Onarım, Uçak Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Makine Teknolojisi vb. ilgili bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Kalite Teknisyeni alımı için Üniversitelerin ve Meslek Yüksekokullarının Uçak-Gövde Motor Bakım, Havacılık Elektrik-Elektroniği, Uçak Bakım ve Onarım, Uçak Teknolojisi, Elektronik, Mekatronik vb. bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

Kalite Kontrol Teknisyeni alımı için Endüstri meslek lisesi, teknik lise veya meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Diğer tüm 193 iş ilanında yer alan niteliklere Baykar kariyer sayfasından ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

Güncel personel alımı yapılacak alanlar ve ilan sayıları

Üretim Yönetimi 7, İş Geliştirme 3, Saha Koordinasyon 6, Ağ, Bilişim ve Bilgi Güvenliği Sistemleri 3, Elektronik İmalat Ve Entegrasyon 14, Elektronik Sistem Geliştirme 10, Haritalama 2, Entegre Lojistik Destek 7, İnsan Kaynakları 3, İnsan Makine Etkileşimli Yazılım Teknolojileri 11, Kontrol, Güdüm ve Seyrüsefer Teknolojileri 3, Kurumsal İletişim 2, Mekanik İmalat ve Kalite 9, Motor, İtki ve Yer Sistemleri AR-GE 7, Mekanik Teknolojiler 22, Proje Yönetimi 5.

Web Yazılım Teknolojileri 7, Yapay Zeka Yazılım Teknolojileri 5, Yapısal İmalat Ar-Ge 5, Yapısal İmalat ve Entegrasyon 6, Yapısal Teknolojiler 4, Finans 2, Hafif Platformlar 11, Mekanik Entegrasyon 5, Aviyonik Gömülü Yazılım & Uçuş Kontrol Mühendisliği 4, Elektro Optik Sistemler 11, Sözleşme Yönetimi 1, Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme 3, Kalite Yönetimi 3, Uçuş Bilimleri 3, Tesis Yönetimi ve İdari İşler 5, Strateji Geliştirme 1, Konfigürasyon Yönetimi 2 olmak üzere 193 iş ilanına başvurular başladı.

Baykar personel alımı başvuru süreci

Baykar bünyesinde güncel iş ilanlarına başvurular online olarak internet üzerinden yapılması gerekiyor. Adaylar buradaki iş ilanlarına Kasım ayı içerisinde başvuru yapabilmektedirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum