Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçi Personel Alımı Yapacak! En Az İlkokul

Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçi Personel Alımı Yapacak! En Az İlkokul

Garson ve Komi olarak görev yapmak isteyen adaylar için yeni iş ilanı yayımlandı Hem de Kamu Tüzel Kişiliği olan Büyükşehir Belediyesi tarafından. İş Başvuru süreci haberimizde.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek 20 Garson ve Komi alımı iş başvuru süreci başladı. Sürece katılım koşullarına hemen bu yazımızdan ulaşabileceksiniz. İşte gerekli tüm detayları hazırladığımız haberimiz.

Büyükşehir 20 İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Büyükşehir belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 20 işçi personel alımı iş başvuruları devam ediyor son iş başvuru günü ise 5 Mayıs 2024 tarihi olarak belirtilmektedir.

Başvuru Belgeleri Neler?

Büyükşehir Belediyesi 20 Garson ve Komi Alımı için iş başvuruları Başvuru Formu ve Sabıka kaydı Belgesi ile birlikte yapılabilecektir.

Büyükşehir İşçi Alımı İş Başvuru Şartları

Garson ve Komi olarak Büyükşehir Belediyesinde görev yapmak isteyen adaylarda olması gereken iş başvuru koşulları; En az İlkokul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 45 yaşını geçmemiş olmak. Adli sicil kaydı olmamak. Kayseri ilinde ikamet ediyor olmak. İş Başvurusu için adaylarda aranan iş başvuru koşullarıdır.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi sürekli 20 İşçi Alımı Başvuru Adresi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 20 İşçi personeli alı iş başvuruları Yakut Mah. Fuar Kültür Parkı içi Küme Evleri No:7 Kat 2 Kocasinan/ Kayseri adresine aday tarafından bizzat başvuru yapılması gerekmektedir.

Kayseri Büyükşehir 20 İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.