ÇAYKUR Fabrikaları 1.072 İşçi Alımı! Başvuru – Kontenjan Açıklandı

ÇAYKUR Fabrikaları 1.072 İşçi Alımı! Başvuru – Kontenjan Açıklandı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR bünyesinde yeni 1.072 kamu işçi alımı başvuruları bugün açıklandı. İşçi alımı başvuru süreci ve tüm şartları bu haberimizde bulabilirsiniz.

ÇAYKUR’a yeni işçi alımları yapılacak. 1.072 işçi alımı başvuruları bugün açıklandı. Çaykur işçi alımı kontenjanları ve şartları nelerdir? Gerekli süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. ÇAYKUR Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun fabrikaları için 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli işçi, 17 eski hükümlü işçi olmak üzere yeni 1.072 mevsimlik işçi alımı başlıyor.

İşçi alımı noter kurası ne zaman olacak?

Mevsimlik işçiler için aynı yerde beş yıl görev yapma zorunluluğu bulunduğu belirtildi. Noter kurasının ise 14 Mayıs 2024 Salı “Rize Gençlik ve Spor Salonunda” yapılacağı belirtildi.

İşçi alımları başvuru nitelikleri nelerdir?

Çay eksperi alımı için MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümü mezunu, 2022 KPSS Önlisans P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak şartı var.

Beden işçisi (tahmil-tahliye) alımı için 18- 50 yaş aralığında, erkek, en az ilkokul mezunu, müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu ilin il ve ilçelerinde ikamet etme, vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmaması gerekiyor.

Engelli ve eski hükümlü alımı için en az ilkokul mezunu, müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu ilin il ve ilçelerinde ikamet etmek gerekiyor.

Lise mezunu işçi alımı adaylarının alımı için 18- 45 yaş aralığında, lise ve dengi okul mezunu olmak, müracaat edeceği işyerinin bağlı bulunduğu ilin il ve ilçelerinde ikamet etmek, vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmamak gerekiyor.

Çaykur işçi alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Çaykur işçi alımı başvuruları 26 Nisan ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında olacak. Başvurular e-devlet, Alo 170 ve İŞKUR e-şube internet adresinden yapılabilecek.

Çaykur işçi alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.