Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Tüm Okullar Pazartesi 1 Gün Tatil Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Tüm Okullar Pazartesi 1 Gün Tatil Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. 30 Ekim 2023 tarihinde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. İşte Cumhuiyet Bayramımızdan önemli başlıklar ve tatile dair detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm kademede okullar 1 günlüğüne tatil edildiği açıklaması az önce geldi. İşte 30 Ekim Pazartesi günü itibarıyla okul tatili ve Cumhuriyet Bayram kutlamalarına dair detaylar.

Tüm kademe okullar Pazartesi 1 gün tatil

Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı vesileyle 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmiştir açıklaması bizzat Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirtildi.

İstanbul Boğazı'ndan 100 gemi geçişi gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı itibarıyla Türk donanması tarafından 100 gemi ile tarihin en büyük resmi geçidi gerçekleştirildi. Savaş uçaklarının, helikopterlerinin de eşlik ettiği geçit törenin sırasında bahriyeliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve halkı selamladı.

İstanbul Boğazı'nda unutulmaz anlar yaşandı

İstanbul Boğazında yapılan 100. yıl Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi olan Solotürk ve Türk Yıldızları Cumhuriyeti selamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum