Cumhurbaşkanı Müjdeledi: Türkiye 100.000 Yurtdışı 25.000 Personel Alımı

Cumhurbaşkanı Müjdeledi: Türkiye 100.000 Yurtdışı 25.000 Personel Alımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelendi. Yurtiçinde 100.000 personel alımı, yurt dışında 25.000 personel alımı için anlaşmalar imzalandı. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretleri kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri ile önemli ekonomik anlaşmalara imza atıldı. Yapılan anlaşma ile 125 bin personel istihdamı sağlanacak.

125 bin personel alımı yapılacak

Birleşik Arap Emirlikleri BAE ile Türkiye arasında çok kapsamlı ekonomik ortaklık anlaşması imzalandı. Yapılacak yatırımlarla BAE'de 25 bin, Türkiye'de de 100 bin kişilik istihdam sağlanacak.

1 Eylül'de yürürlüğe girecek

Yapılan anlaşma ile Türkiye-BAE arasında Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması kapsamında önemli yatırımlara imza atıldı. Özellikle BAE'de 25 bin, Türkiye'de de 100 bin kişiye istihdam sağlanacak. İkili ilişkiler kapsamında karşılıklı ziyaretler başladığı belirtildi ve Eylül itibarıyla süreç başlayacak.

KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gerek yapılacak yatırımlar kapsamında ilanlar, personel alımlarını takip etmekteyiz. Açıklanacak ilanları internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum