Cumhurbaşkanlığı KPSS Şartsız Yeni Kamu Memur Alımı Bugün Başladı

Cumhurbaşkanlığı KPSS Şartsız Yeni Kamu Memur Alımı Bugün Başladı

Cumhurbaşkanlığı “Savunma Sanayii Başkanlığı” bünyesinde olmak üzere yüksek maaşlarla kamu memur alımı başvuruları alınacak. Detaylar ve süreç bu yazımızda yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde Eylül ayı kamu memur personel alımı başvuruları alınmaya başladı.. Çok yüksek maaşlarla olmak üzere sözleşmeli bilişim personeli olmak için tüm şartları ve süreci bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

Kamu memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olması ve askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyor. KPSS zorunluluğu yok. Puanı olmayan her aday 70 olarak değerlendirilecek.

Savunma Sanayii Başkanlığı memur alımı mezuniyetler-branşlar

1 Kıdemli Sistem Uzmanı alımı 4 katına kadar, 1 sistem uzmanı-1 alımı 3 katına kadar, 2 sistem uzmanı-2 alımı 2 katına maaşlarla olmak üzere memur alımı başlıyor. Sözleşmeli bilişim personeli maaşları 1 kat 27 bin 902 TL’dir. İşte mezuniyetler:

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezunlar başvurabilir. Ayrıca 2 kat maaş şartı ile diğer koşulları sağlayan bu bölüm mezunları da başvurabilir: diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları.

Sözleşmeli memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Eylül ayı memur alımı başvuruları 4 Eylül’de başlayacak. Adaylar 18 Eylül’e kadar online olarak başvurularını yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum