Deneyimli Deneyimsiz Banka Personel Alımı! Online Başvuru İş İlanları

Deneyimli Deneyimsiz Banka Personel Alımı! Online Başvuru İş İlanları

Bankaya uyum izleme ve kontrol uzmanı/uzman yardımcısı, proje finansmanı değerleme uzmanı/yönetmeni, veri ve analitik danışman, bankada kampüs alanlarında yeni banka personeli alımı açıklandı.

Deneyimli ve deneyimsiz olmak üzere yeni banka personeli alımı iş ilanları açıklandı. Uyum İzleme ve Kontrol Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Proje Finansmanı Değerleme Uzmanı/Yönetmeni, Veri ve Analitik Danışman, Bankada Kampüs olmak üzere personel alımı başvuruları alınacak. Yeni başvuru ilanları yayımlandı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

KuveytTürk personel alımı başvuru illeri

Uyum İzleme ve Kontrol Uzmanı/Uzman Yardımcısı alımı Avrupa/İstanbul

Proje Finansmanı Değerleme Uzmanı/Yönetmeni alımı Kocaeli.

Veri ve Analitik Danışman alımı Çayırova/Kocaeli.

Bankada Kampüs - Genel Müdürlük/Kuveyt Türk Bankacılık Üssü İstanbul.

Personel alımında nitelikler nelerdir?

Uyum İzleme ve Kontrol Uzmanı/Uzman Yardımcısı alımı için Üniversitelerinin örgün lisans eğitimi veren İşletme, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Maliye, bölümlerinden mezun.

Proje Finansmanı Değerleme Uzmanı/Yönetmeni alımı için Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun (tercihen mühendislik, işletme, ekonomi vb.).

Veri ve Analitik Danışman alımı için 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerin İşletme Mühendisliği Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İstatistik, Matematik, ya da Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olan.

Bankada Kampüs alımı için Üniversitelerin örgün öğretim veren Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme, İktisat, Maliye bölümlerinde 2. veya 3. sınıf öğrencisi.

Deneyimli Deneyimsiz personel alımı başvuru süreci

Nisan ayı banka personeli alımı başvuruları kapsamında yeni iş ilanları açıklandı. KuveytTürk personel alımı başvurularına dair gerekli iş ve işlemler çevrimiçi olarak banka personel alımı internet sitesinden online olarak yapılacaktır.

KuveytTürk personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.