Devlet Hastanesi 154 Kamu Personeli Alımı! En Az Lise KPSS 50-60-65

Devlet Hastanesi 154 Kamu Personeli Alımı! En Az Lise KPSS 50-60-65

Devlet Hastanelerine kamu personeli alımı başvuruları kapsamında 154 kadro için süreç tamamlanıyor. KPSS 50, 60 ve 65 puanlarla olmak üzere adaylar başvurularını yapabilmektedir. İşte tüm detaylar.

Denizli ili iş ilanları kapsamında “Pamukkale Üniversitesi” için yeni memur personel alımı başvuruları tamamlanıyor. KPSS 50, 60 ile 65 puanlı adaylar başvuru yapabiliyor. KPSS puan sırası ile mülakatsız 154 hastane personeli alımı tüm hususlarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Sözleşmeli memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak ile nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak gerekiyor.

Kamu memur alımı nitelikleri neler olacak?

20 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümü lisansve KPSS 65 puan şartı var.

10 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümü lisansve KPSS 65 puan şartı var.

3 Fizyoterapist alımı için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Laborant alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 KPSS (P93) en az 65 puan almış olmak,

2 Sağlık Teknikeri alımı için Diyaliz önlisansve KPSS 65 puan şartı var.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

4 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

4 Sağlık Teknikeri alımı için Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Teknik Sekreterliği önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez Teknolojisi önlisansve KPSS 65 puan şartı var.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Sağlık Yüksekokullarının veya Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Dil ve Konuşma Terapisi lisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Odyoloji lisans ve KPSS 65 puan şartı var.

4 Diğer Sağlık Personeli Sağlık Meslek Liselerinin Anestezi ve Reanimasyon Teknisyenliği bölümünden mezun olmak ve KPSS 60 puan şartı var.

1 Sağlık Fizikçisi alımı için Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans programından mezun olmak ve bu öğrenim üzerine; Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği, Nükleer Tıp Fiziği, Sağlık Fiziği alanlarının birinden yüksek lisans yapmış olmak. 2022 KPSS (P3) en az 60 puan almış olmak.

1 Spor Uzmanı alımı için Spor Bilimleri Fakültesi / Yüksekokulu veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarının Rekreasyon bölümünden mezun olmak. Herkes İçin Spor Federasyonundan alınacak Welness Antrenörlüğü veya Vücut Geliştirme Federasyonundan alınacak olan Fitness Antrenörlüğü veya Cimnastik Federasyonundan alınacak Reformer Pilates Antrenörlük belgesine sahip olmak. YDS/eşdeğer sınavlardan İngilizce dilinden en az 70 puan almış olmak. 2022 KPSS (P3) en az 60 puan almış olmak.

1 Mühendis alımı için Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans ve KPSS 60 puan şartı var.

1 Mühendis alımı için Makine Mühendisliği lisans ve KPSS 60 puan şartı var.

1 Tekniker alımı için Sahne Işık ve Ses Teknolojileri programı önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Teknisyen alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanının Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri veya Yapı Tesisat Sistemleri Dallarının herhangi birinden mezun ve KPSS 60 puan şartı var.

2 Teknisyen alımı için Liselerin Elektrik, ElektrikElektronik Teknolojisi/Elektrik alanının Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü, Endüstriyel Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Otomasyon Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı, Elektrikli Cihazlar Teknik Servisi Dallarının herhangi birinden mezun olmak. Ortaöğretim Kurumlarından 2010 yılından önce mezun olanlar için: Liselerin Elektrik Bölümü'nden mezun olmak ve KPSS 60 puan şartı var.

1 Teknisyen alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanının Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri veya Yapı Tesisat Sistemleri Dallarının herhangi birinden mezun olmak. Klima ve iklimlendirme alanı ile ilgili en az 1 yıl mesleki deneyime sahip olmak. 2022 KPSS (P94) en az 60 puan almış olmak.

2 Teknisyen alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve iklimlendirme alanından mezun olmak. Sıhhi tesisat veya havuz operatörlüğü alanında 1 yıl mesleki deneyim sahibi olmak. 2022 KPSS (P94) en az 60 puan almış olmak.

1 Büro Personeli alımı için İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakültelerinin %100 İngilizce bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Büro Personeli (Kadın) alımı için Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Büro Personeli alımı için Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Büro Personeli alımı için Herhangi bir önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Büro Personeli alımı için İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme Fakültelerinin %100 İngilizce bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak ve KPSS 65 puan şartı var.

1 Büro Personeli alımı için Herhangi bir önlisans ve KPSS 65 puan şartı var.

11 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak. Yiyecek içecek işletmeleri veya mutfak ön hazırlık işletmelerinde en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

5 Destek Personeli (Kadın) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak, Yemekhane hizmetlerine ait her türlü yardımcı hizmetler, temizlik ve bulaşık hizmetlerini yürütmek ve KPSS 65 şartı var.

2 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak. Süt ve Süt Ürünleri işletmelerinin imalat bölümünde (yoğurt yapımı, süt ürünleri yapımı) en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. 2022 KPSS (P94) en az 50 puan almış olmak.

2 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak. Ekmek Üretimi İşletmelerinde pişirici (ekmek) en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. 2022 KPSS (P94) en az 50 puan almış olmak.

3 Destek Personeli (Kadın) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

1 Destek Personeli (Kadın) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından me2un olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

5 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

3 Destek Personeli (Kadın) Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

1 Destek Personeli (Bahçe Bakım/Temizlik) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

10 Destek Personeli (Hasta bakım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

10 Destek Personeli (Hasta bakım) Kadın alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

2 Destek Personeli (Hasta bakım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS en az 65 şartı var.

3 Destek Personeli (Hasta bakım) Kadın alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. 31 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 65 şartı var.

2 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Elektrik / elektronik alanında en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS en az 50 şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Sıhhi tesisat sistemleri alanında en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak Çatı işlerden en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi olarak en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Kaba, ince sıva, alçı ve duvar örme alanı ile ilgili en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. inşaat Alçı Dekorasyoncu/Alçı Levha Uygulayıcısı olarak en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Klima ve iklimlendirme alanı ile ilgili en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım, Onarım) Erkek alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Kaynak alanında 2 yıl mesleki deneyim sahibi olmak. İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 41 yaşından gün almamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) alımı için herhangi bir lisans ve KPSS 60 puan şartı var.

5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) alımı için herhangi bir önlisans ve KPSS 60 puan şartı var.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için herhangi bir önlisans ve KPSS 60 puan şartı var.

Denizli Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri

Denizli ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Pamukkale Üniversitesi” için memur alımı başvuruları şahsen olacak. Adaylar 4 Ocak 2024 tarihi dahil başvuru ile ilgili belgeleri teslim edebileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum