Devlet Su İşleri 1.273 Kamu Personel Alımı Duyurusu Geldi! Yedek Atama

Devlet Su İşleri 1.273 Kamu Personel Alımı Duyurusu Geldi! Yedek Atama

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı bin 273 kamu personeli alımı kapsamında tüm ünvanlar için yedek atama duyurusu geldi. Yedek atamalar ve en düşük KPSS puanları açıklandı.

2023 yılı kamu personeli işçi alımları kapsamında Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde Bin 273 kadro için yedek atama duyurusu geldi. 1.273 sözleşmeli personel pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylara dair listeler belli oldu.

Mühendislik pozisyonlarında yedek olarak atama yapılan ünvanlar

Bilgisayar mühendisi, çevre mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, elektrik mühendisi, harita mühendisi, inşaat mühendisi, jeofizik mühendisi, jeoloji mühendisi, kimya mühendisi, maden mühendisi, makina mühendisi, meteoroloji mühendisi, metalurji mühendisi, ziraat mühendisi (1), ziraat mühendisi (2), ziraat mühendisi (3) ünvanlarında yedek atamalar belli oldu.

Büro personeli pozisyonlarında yedek olarak atama yapılan ünvanlar

Büro personeli (muhasebe), büro personeli (işletme), büro personeli (adalet), büro personeli (halkla ilişkiler), büro personeli (büro yönetimi), büro personeli (insan kaynakları), büro personeli (maliye) ünvanlarında yedek atamalar belli oldu.

Ayrıca sözleşmeli destek personeli (temizlik) pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar ile sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonuna yedek olarak yerleşen adaylar

Asil ve yedek atamalar nasıl yapılıyor

DSİ bünyesinde atama sonucu belirlenen asil ve yedek adaylara ait isim listesine dair gerekli işlemler tamamlandıktan sonra yeni atamalara dair yedek listeler belirleniyor. Bu kapsamda asil olarak kazanan adaylardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak başvurmayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.