Devlet Su İşleri 819 Kamu İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı! DSİ Kura Sonuç Sorgulama

Devlet Su İşleri 819 Kamu İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı! DSİ Kura Sonuç Sorgulama

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde 2023 yılı 819 kamu işçi alımı başvuruları kapsamında kura çekimi için tarih geldi. 1 Haziran itibarıyla ilgili branşlar için kura çekimi yapılacak. İşte detaylar.

Devlet Su İşleri DSİ tarafından 64 şehirde 819 kamu işçi alımının başvurularının tamamlanmasından sonra kura tarihleri de geldi. Haberimizin en altında hemen tüm bölge müdürlüklerine erişim sağlayabilirsiniz. DSİ 819 işçi alımı kura detayları, işçi alımı yapılacak branşlar ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

DSİ 819 işçi alımı branşları nelerdir?

Devlet Su İşlerine yeni dozer operatörü, beko loader operatörü, greyder operatörü, yükleyici operatörü, ekskavatör operatörü, vinç operatörü, küçük iş makinaları operatörü, kompressör operatörü, forklift operatörü alımları yapılacak.

Çarkhane ustası, elektrik tesisat ustası, elektrik-elektronik ustası, ağır vasıta ustası, demir kaynak ustası, endüstriyel otomasyon ustası, yapı ustası, kaporta ustası, ofset ustası, oto elektrik ustası, döşeme ustası, marangoz ustası, motor ustası, oto boya ustası, fayans ustası, sıhhi tesisat ustası alımları yapılacak.

Ağır vasıta usta yardımcısı, motor usta yardımcısı, marangoz usta yardımcısı, oto elektrik usta yardımcısı, demir kaynak usta yardımcısı, sıhhi tesisat usta yardımcısı, elektrik tesisat usta yardımcısı, alet operatörü, bakımcı-yağcı, sondaj işçisi, şoför ağır vasıta (ce sınıfı), şoför ağır vasıta (ce ve g sınıfı), topoğraf, treyler operatörü unvanları için kuralar bugün çekiliyor.

Devlet Su İşleri işçi alımı kura çekimi ve sorgulama detayları

DSİ 819 kamu işçi alımında kuralar 1 Haziran itibarıyla başlayacak. 4 katı kadar asil, 4 katı kadar yedek aday belirlenecek. Bu kapsamda noter huzurunda yapılacak kuralar sonucu adaylar başvuru yaptıkları DSİ Bölge Müdürlüklerinin internet sitelerinden gerekli tüm detayları kuralar kapsamında hemen öğrenebileceklerdir.

İşçi alımları kurası sonrası sınav detayları

Devlet Su İşleri DSİ için 819 işçi alımı kuraları sonrası da yazılı, sözlü ve uygulama sınavları branşlar bazında olacak. Adayların mesleki bilgi ve becerilerinin ölçüleceği sınavlarda 100 üzerinden 60 puan alan adaylar başarılı olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.