DHMİ Açıktan Devlet Memuru Alımı Yapacak! Kadrolu 8. Derece

DHMİ Açıktan Devlet Memuru Alımı Yapacak! Kadrolu 8. Derece

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü “DHMİ” tarafından Eylül ayı devlet memuru alımı başvuruları alınacak. Detayları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi “DHMİ” Genel Müdürlüğü kadrolu DEVLET MEMURU ALIMI başvuruları alacak. Eylül ayı kamu personeli alımı başvuruları kapsamında yeni süreç başlayacak. DHMİ’ye 8. derece kadrolara olmak üzere 5 müfettiş yardımcısı personel alımı tüm detaylarını hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS’den en az 80 almak, her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olmak ile müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya özrü bulunmamak şartları var.

DHMİ memur alımına hangi bölüm mezunları başvurabilir?

2 kadro için Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden İİBF mezun olmak; 1 kadro için Elektrik-Elektronik, Elektronik ve Haberleşme veya Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak; 1 kadro için Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak; 1 kadro için İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Devlet Hava Meydanları personel alımı süreci

Devlet Hava Meydanları “DHMİ” 8. Derece kadrolu memur alımına başvurular 16 Ekim ile 27 Ekim tarihlerinde olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum