EGM MEB AFAD DSİ 716 Memur Polis Personel Alımı Başladı

EGM MEB AFAD DSİ 716 Memur Polis Personel Alımı Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğüne, Milli Eğitim Bakanlığına, Devlet Su İşleri’ne ve AFAD'a yeni memur, personel, polis alımı başvuruları başladı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD 68 memur alımı, Milli Eğitim Bakanlığı MEB 141 sözleşmeli öğretmen alımı, Emniyet Genel Müdürlüğü EGM 500 polis memuru alımı ve Devlet Su İşleri DSİ’ye 7 memur alımı başvuruları başladı. Adaylar bu haberimizde yer alan bağlantılardan 4 kurumun tüm detaylarına hemen erişim sağlayabilir.

AFAD 68 memur alımı

Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ile Elektrik Elektronik Teknisyeni, Temizlik Görevlisi, Şoför, Diğer Sağlık Personeli, Veteriner Hekim, Sosyal Çalışmacı Makine, Jeoloji, Hidrojeoloji, İnşaat Harita, Geomatik, Elektrik Mühendisi ve Avukat alımı yapacak. Başvurular 28 Eylül’e kadar sürecek. 68 kadro için başvuru tüm detaylarını hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

MEB 141 öğretmen alımı

Milli eğitim Bakanlığı MEB tarafından 141 kadroya sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak. Başvurular 22 Eylül'e kadar devam edecek. Milli sporcular arasından yapılacak atamalara dair tüm detayları, süreci ve şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

DSİ 7 sözleşmeli memur alımı

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü kadrolu 7 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvurular başladı. Adaylardan KPSS şartı istenmiyor. SÜreç 29 Eylül'e kadar devam edecek. Hemen bu haberimizden ilgili tüm başvuru hususlarını ve DSİ başvurusunu yapabilirsiniz.

EGM 500 polis alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü EGM bünyesinde 2023 PAEM başvuruları kapsamında kadın-erkek 500 yeni polis memuru alımı yapılacak. Lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar için 100 kadın, 400 erkek kontenjanı yer alıyor. Adaylar başvurularını 22 Eylül’e kadar yapabilir. Hemen bu haberimizden tüm detayları incelemeniz mümkün.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.