EGM ve Adalet Bakanlığı Yeni İşçi Personel Alımı Yapacak! Güncel İlan

EGM ve Adalet Bakanlığı Yeni İşçi Personel Alımı Yapacak! Güncel İlan

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Adalet Bakanlığı bünyesinde yeni kadrolara TYP işçi personel alımı yapılacak. EGM, Adalet bünyesinde personel işçi alımına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde “Samsun Emniyet Müdürlüğü” için, Adalet Bakanlığı bünyesinde “Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ile Samsun Bölge Adliye Mahkemesi” için olmak üzere Toplum Yararına Programlar TYP bünyesinde yeni personel alımları açıklandı. Güncel süreci ve tüm şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

TYP personel alımlarına kimler başvuru yapabilir?

Başvuru için İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak gerekmektedir. Başvurularda adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Ayrıca başvuru için adayların açıköğretim hariç olmak üzere öğrenci olmaması gerekmektedir. Herhangi yaşlı ve emekli aylığı almamak gerekiyor.

Hangi birimlere personel alımı yapılacak?

  • 320402 TYP başvuru numarası ile Samsun Emniyet Müdürlüğü 20 kontenjana
  • 320404 TYP başvuru numarası ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı 20 kontenjana
  • 320393 TYP başvuru numarası ile Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 5 kontenjana olmak üzere toplam 45 kişilik başvurular açıklandı.

İŞKUR güncel iş ilanı başvuruları

Adaylar başvurularını bu ilandaki kadrolar için 28 Mayıs 2024 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular İŞKUR TYP başvuru ekranı üzerinden yapabileceklerdir.

TYP başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.