Elon Musk Starlink'e Günlük 6.654 TL Maaş Türkçe Bilen Eleman Arıyor

Elon Musk Starlink'e Günlük 6.654 TL Maaş Türkçe Bilen Eleman Arıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin ardından Elon Musk rotayı Türkiye’ye çeviriyor. İzinler sonrası Starlink için şimdiden personel arayışına girildi. Detaylar bu yazımızda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’daki temaslarında SpaceX’in sahibi Elon Musk ile de önemli görüşmelerde bulundu. Özellikle Musk, Erdoğan’dan Türkiye’de Starlink için resmi izin noktasında da BTK’ya başvuru yaptı. Şimdiden de Türkçe bilen ve günlik 6 bin 654 TL’yi bulacak maaş verilecek.

Alon Musk çok yüksek maaşla personel arıyor

Starlink için Müşteri Destek Görevlisi “Seviye 1” için 22 USD/saat. Günlük 10 saatlik çalışmada ise 220 Dolar olacak ücret verilecek. Ayrıca Müşteri Destek Sorumlusu “Seviye 2” için de 24,50 USD/saat ücret verilecek. Günlük 10 saatlik çalışmada ise 245 dolar verilecek.

Starlink için ilk resmi başvuru yapıldı

Starlink ile ilgili olarak SpaceX türkiye’de internet hizmeti vermek için resmi başvurusunu yaptı. Amarika merkezi firma bu kapsamda özellikle Türkçe bilen Starlink temsilcisi alımı yapacak. 2024 yılında starlink’in BTK’ya yaptığı başvurunun da karara bağlanması ile ilgili olarak tüm tarafların görüşü alınacak ve starlink’in Türkiye’de hizmet vermeye başlaması sürecine girilecek.

Starlink Türkiye müşteri temsilcisi alımı şartları nelerdir?

En az lise mezunu olmak, müşteri destek alanında deneyimli olmak, iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek gerekmektedir. Başvurularla ilgili olarak güncel Starlink internet sitesinden online başvuruları takip etmeniz gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum