Emlak Katılım Bankası 81 İl Başvuru 40 Yaş Sınır Personel Alımı

Emlak Katılım Bankası 81 İl Başvuru 40 Yaş Sınır Personel Alımı

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilanda ülke geneli başvuru ile daimi kadroda personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. Personel alımında adaylar için 40 yaş sınırı vardır.

İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre Türkiye Emlak Katılım Bankası bünyesinde görevlendirilmek üzere 81 il başvuru ile daimi kadroda 40 yaş sınır Genel Bankacılık Meslek Elemanı alınacaktır. En az Önlisans mezunu olmak üzere alınacak personeller için başvuru şartları ve detaylar haberimizdedir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası başvuru şekli ve başvuru zamanı.

Adaylar başvurularını 15 Haziran 2023 tarihine kadar Türkiye Emlak Katılım Bankası resmi kariyer sayfası üzerinden çevrimiçi olarak yapacaklardır.

Bankacılık Meslek Elemanı kadrosuna başvuru için adaylarda aranan nitelikler nelerdir.

En az Önlisans mezunu olmak, İlgili pozisyonda en az 2 yıl deneyimli olmak, MS Office bilgisayar programlarını aktif olarak kullanabiliyor olmak, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip olmak, Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve yasa gereğince engelli kapsamında değerlendiriliyor olmak, Engellilik oranı %40 ve üzeri olmak, Tercihen 20 – 40 yaş arasında olmak, Aktif iş ortamına ve tempoya uyum sağlayabilecek olmak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.