En Az B Ehliyetli Kamu Personeli Alımı Yapılacak! KPSS 55 Başvuru

En Az B Ehliyetli Kamu Personeli Alımı Yapılacak! KPSS 55 Başvuru

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 55 puanla olmak üzere en az B ehliyetli kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Kamu memur atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 55 puanla başvuru yapılabilecek. Kamu kurumuna kadrolu statüde koruma ve güvenlik görevlisi alımı başvuruları Ağustos ayında olacak. Bahşılı Belediyesi namına yapılacak atamaya dair tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Memur alımı başvuru şartları

657 DMK’daki şartları taşıması istenen adayların T.C. Vatandaşı olması, askerlikle ilişikjlerinin bulunmaması gerekiyor. Ayrıca kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartlarını sağlamaları da gerekmektedir.

Bahşılı Belediyesi personel alımı nitelikleri nelerdir?

En az B ehliyeti olması istenen adayların daha önceden disiplinsizlikten dolayı kamu kurum ve kuruluşlarından çıkarılmamış olmaları, mzel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmaları, lise mezunu olmaları ile KPSS’den en az 55 puana sahip olmaları şartı var.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Bahşılı Belediyesi bünyesinde en az B ehliyetli memur alımı için adaylra 23 Ağustos ile 25 Ağustos’ta başvurularını şahsen veya postayla yapabilecekler. Başvurular “Bahşılı Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası Hüseyin Onbaşı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi no:23 Bahşılı / KIRIKKALE”. adresine olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum