En Az B Ehliyetli KPSS 55 Memur Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız

En Az B Ehliyetli KPSS 55 Memur Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız

Teknik Hizmetler TH sınıfı kadrolara güncel memur alımı başvuruları alınacak. 9. derece kadro için olacak atamada en az B ehliyet şartı var. İşte detaylar.

Kamu Kurumu bünyesinde 9. Derece kadro için memur alımı başvuruları alınacak. Güncel ekonomist alımı için en az B ehliyetli personel alımı için şartları ve gerekli tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadrolu memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak gerekiyor. Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli olmamak gerekmektedir. Ayrıca en az “B” sınıfı ehliyeti olmak ve 2022 KPSS’den en az 55 almak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru mezuniyetler

Ekonomist personel alımı Teknik Hizmetler “TH “sınıfı 9. derece kadroya olacak. Başvurularda “Maliye, Ekonomi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik” mezunu olmak şartları var.

Dodurga Belediyesi memur alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Dodurga Belediyesi kadrolu memur alımı için başvurular Haziran ayında olacak. Başvuru iş ve işlemlerini 12 Haziran ile 14 Haziran 2023 tarihleri arasında yapabilirsiniz. Başvurular şahsen, posta ile ya da e-posta ile yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.