En Az İlköğretim 65 Usta İşçi Operatör Personel Alımı Yapılacak

En Az İlköğretim 65 Usta İşçi Operatör Personel Alımı Yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştirakine işçi personel alımları yapılacak. Gerekli başvurular, süreç ve tüm şartlar bu haberimizde yer alıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde “Binted Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş.” için yeni personel işçi alımları yapılacak. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

BİNTED Bursa Personel Alımı Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan, askerliğini tamamlamış, muaf veya tecil olmak suretiyle askerlikle ilişiği bulunmayan, Bursa’da İkamet eden ve Bursa’ ya bağlı olan 17 ilçede çalışmasında engeli bulunmayan, görevini devamlı yapmasına engel bulunabilecek zihinsel ve bedensel engeli ve işi yapmasına engel bir sağlık problemi bulunmayan adaylar başvurabilir.

İşçi Alımları Mezuniyet Şartları Nelerdir?

5 Zemin Süpürme Makinesi Operatörü alımı için en az İlköğretim mezunu olan, 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını aşmamış erkek adaylar, G sınıfı operatör ehliyeti olan, (Belge sınıfı: zemin süpürme makinası olacak), Aktif olarak zemin süpürme aracı kullanan, Kullandığı aracın temizliğini, fırça değişimini ve ön bakımını yapabilen adaylar başvurabilir.

10 İnşaat Ustası alımı için 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını aşmamış erkek adaylar, En az İlköğretim mezunu olan, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) veya Milli Eğitim Bakanlığı’nın Mesleki Eğitim Merkezinden İnşaat dallarında herhangi birinden Ustalık Belgesi sahibi olan, Belgesinin gerektirdiği meslek dalına ilişkin her türlü işi fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapabilen, Çalışma alanında işlem öncesi ve sonrasında temizlik yapan, düşey ve yatay taşıma yapan, kullandığı araç ve ekipmanların temizlik ve bakımını yapabilen,

50 İnşaat ve Temizlik İşçisi alımı için 18 yaşını tamamlamış, 30 yaşını aşmamış erkek adaylar, En az İlköğretim mezunu olan, Tercihen E-C-B sınıfı ehliyeti olan, Çalışma alanında işlem öncesi ve sonrasında temizlik yapan, düşey ve yatay taşıma yapan, kullandığı araç ve ekipmanların temizlik ve bakımını yapabilen, Kendisine verilen basit makine ve ekipmanı kullanabilen (hilti, matkap, motorlu tırpan vb.), Takım çalışmasına uyumlu, İdarece verilecek beden gücü ile yapılacak her türlü işi yapabilen adaylar başvurabilir.

Personel işçi alımı başvuru süreci

Binted Bursa için işçi alımları başvuruları 2 Temmuz 2023 tarihine kadar olacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.