En Az İlköğretim Açıktan 250 Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Süreci

En Az İlköğretim Açıktan 250 Kamu İşçi Alımı! Güncel Başvuru Süreci

En az ilköğretim mezunlarının başvuru yapabileceği 250 daimi kadro işçi alımı başvuruları alınıyor. Kamu personeli işçi alımları süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı “Melid Ulaşım ve Hizmet Grupları San. ve Tic. A.Ş” için yeni kadrolara başvuru alınıyor. Kamu işçi alımları başvuru süreci, şatları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşçi alımı şartları nelerdir?

18 Yaşını doldurmuş olmak askerlik ile ilişkisi bulunmamak, görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu bulunmamak, en az ilköğretim mezunu olmak, herhangi bir engellilik durumu olmamak, eski hükümlü olmamak, kamu görevine girmeye engel teşkil edecek herhangi bir durumu olmamak, Malatya ilinde ikamet etmek gerekiyor.

Kamu işçi alımı başvuru belgeleri nelerdir?

250 kamu işçi alımı için adaylardan bu belgeler isteniyor: Kimlik Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı, 6 adet resim, aile sağlığı merkezinden sağlık raporu, nüfus kayıt örneği, aile durum bildirimi, eğitim durumunu gösteren belge, SGK hizmet dökümü "iş yeri unvan listeli" istenmektedir.

MELİD ulaşım personel alımı başvur süreci

Melid Ulaşım ve Hizmet Grupları San. Ve Tic. A.Ş. için personel alımı başvuruları 27 Haziran’a kadar yapılabilecektir. Adaylar başvurularını şahsen yapacak. “İnönü Mah. İnönü Cad. E Blok 1. Kat. NO:197/ 5 Yeşilyurt / MALATYA” adresine başvurular kabul ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.