En Az İlköğretim Yeni Kamu Personeli İşçi Alımı Başvurusu Başladı

En Az İlköğretim Yeni Kamu Personeli İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Yeni istihdam haberleri gelmeye devam ediyor Bu kapsamda İŞKUR tarafından yayımlanan yeni Kamu işçisi alımı ilanına göre ilçe belediyesi Belirli süreli İşçi istihdam edecektir.

Belediye bünyesinde tam zamanlı ve geçici süreli istihdam edilmek üzere 1 engelli toplam 8 kamu işçisi istihdam edilecektir detaylar ve müracaat şartlarına hemen bu yazımızdan ulaşabileceksiniz. İşte gerekli tüm bilgilerin yer aldığı haberimiz.

Kamu Personeli İşçi Alımı Başvuru Tarihi

Belediye bünyesinde noter kurası ile belirlenecek 8 işçi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar için iş başvuruları başladı süreç devam ediyor son başvuru günü ise 1 Temmuz 2024 tarihi olarak belirtilmiştir.

Kamu Personel Alımı Gerekli Belgeler

Belirli süreli istihdam edilecek 8 Kamu İşçisi alımı için adaylardan noter kurasına katılım aşamasında belge talep edilmeyecektir. Adaylar İş Başı yapmaya hak kazandığında gerekli belgeler talep edilecektir.

Kamu İşçisi Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Çanakkale Geyikli Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 Temizlik işçisi alımı için adaylarda olması gereken müracaat şartları şunlardır;

Temizlik İşçisi Alımı için en az İlköğretim en fazla Lisans mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak. Engelli temizlik işçisi alımı için başvuru yapacak adayların kişisel durumu engelli olması gerekmektedir.

7 Temizlik İşçisi Alımı İŞKUR İş İlan No (00008376485).

1 Engelli Temizlik İşçisi Alımı için İŞKUR İş İlan No (00008376470).

Kamu Personel İşçi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Kamu Personeli olarak Geyikli Belediyesinde temizlik işçisi alımı için müracaat etmek isteyen adaylar iş müracaatlarını İŞKUR internet sitesi üzerinden elektronik ortamda Telefon hattından 170 numarasını arayarak ve Hizmet Noktalarına giderek bizzat yapabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.