En Az İlkokul Lise Lisans 5 Branş Personel Alımı Online Başvuruları

En Az İlkokul Lise Lisans 5 Branş Personel Alımı Online Başvuruları

Belediye iştirakinden yeni iş ilanları: İdari İşler Görevlisi, Veteriner Hizmetleri İşçisi, İnşaat Mühendisi, Veteriner Hekim, Harita Mühendisi aranıyor. İşte şartlar ve tüm süreç.

Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi için farklı pozisyonlarda farklı ünvanlarda boş kadrolara personel alımı için iş ilanı yayınladı. Başvurular 27 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta sona erecek. Bu ilanlar, farklı uzmanlık alanlarından profesyoneller için çeşitli kariyer fırsatları sunuyor. İşte detaylar.

Çalışma Koşulları Nelerdir?

Tüm pozisyonlar için çalışma adresi il geneli olarak belirlenmiş olup, çalışma süresi haftalık 45 saat ve çalışma saatleri 08.00-17.00 arasındadır.

Açık Pozisyonlar ve Gereksinimler Nelerdir?

  • Veteriner Hekim (1 kişi): Üniversitelerin Veterinerlik Fakültelerinden mezun olmak ve en az 2 yıl deneyime sahip olmak gerekiyor.
  • Veteriner Hizmetleri İşçisi (3 kişi): En az ilkokul mezunu olmak yeterli.
  • Harita Mühendisi (1 kişi): Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor, deneyim şartı aranmıyor.
  • İdari İşler Görevlisi (2 kişi): Lise veya dengi okul mezunu olmak yeterli, deneyim şartı aranmıyor.
  • İnşaat Mühendisi (1 kişi): Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor, deneyim şartı aranmıyor.

Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

İSPER personel alımı başladı. Tüm başvurular, 27-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB kariyer internet adresi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru sırasında herhangi bir belge talep edilmiyor. Mülakat yeri ve zamanı ise daha sonra başvuru sahiplerine bildirilecek.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum