En Az Lise 150 Kamu Güvenlik Personeli Alımı Başladı! Online Başvuru

En Az Lise 150 Kamu Güvenlik Personeli Alımı Başladı! Online Başvuru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iştirak için 150 kamu güvenlik personeli alımı yapılacak. Başvuruları ve tüm şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine İBB tarafından yeni kadrolara 150 özel güvenlik görevlisi alımı başvuruları alınacak. Yarın başlayacak süreç iştirak şirketi olan “İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş.” için olacak. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Valilik onaylı Silahlı /Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az 1 yıl deneyim sahibi olan Kadın, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Silahsız olarak görev yapacaklar için en az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul; silahlı olarak görev yapacaklar için en az lise veya dengi okul mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak gerekiyor.

Güvenlik alımı çalışma durumu ve başvuru detayları

Çalışma Adresi İSTANBUL Geneli, Çalışma Süresi 7,5 saat ve Çalışma Şekli 3 vardiya olacaktır. Başvurular aşağıdaki başvuru bölümünde belirtilen İBB kariyer web sitesine özgeçmişin oluşturulması ile tamamlanmış olması gerekmektedir. Başvuru esnasında belge istenmeyecektir. Mülakat sonrası gerekli bilgi ve belgeler talep edilecektir.

İBB 150 güvenlik alımı başvuru süreci

İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş. tarafından güncel personel alımı için başvurular 13 Mart 2024 tarihine kadar olacak. Başvurular İBB'nin Kariyer internet sitesinden olacak. Başvurular "Genel Başvuru" alanına online olarak yapılabilecektir.

İBB güvenlik alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum