En Az Lise Güncel Kamu Personeli Alımı Online Başvuru! KPSS Şartsız

En Az Lise Güncel Kamu Personeli Alımı Online Başvuru! KPSS Şartsız

Dışişleri Bakanlığı bünyesinde UNESCO temsilciliği için personel alımı başvurusu tamamlanacak. Adaylar online olarak sekreter alımına başvurabilecek. İşte detaylar.

T.C. Unesco Daimi Temsilciliği için Dışişleri Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Online olarak başvurular bu haberimizdeki şartlar ve koşullar çerçevesinde yapılabiliyor. Sözleşmeli sekreter alımına dair tüm detayları, başvuru tüm detaylarını hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak Başvuru için adayların ayrıca her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmamak, Fransızca ve Türkçe bilgisinin çok iyi olması ile bilgisayar kullanabilmesi şartları var.

Hangi bölüm mezunları sekreter alımına başvurabilir?

Başvuru için adayların en az lise ya da dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından onaylı yabancı okul mezuniyeti de başvuru yapabilmektedir.

Kamu personel alım sekreter alımı başvuru süreci

Unesco Daimi Temsilciliği namına Dışişleri Bakanlığı tarafından sekreter alımı için başvurular 18 Ağustos 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.