En Az Lise Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! Bakanlık-Komutanlık Başvuruları

En Az Lise Kadrolu Devlet İşçisi Alımı! Bakanlık-Komutanlık Başvuruları

“Sahil Güvenlik Komutanlığı” ile “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı” için kamu personeli işçi alımı başvuruları alınıyor. Kamu işçisi olmak için şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kadrolu işçi alımları için başvurular tamamlanıyor. Kamu işçi alımı başvuruları, şartları ve Bakanlık ile Komutanlık bünyesinde işçi alımlarına dair ünvanları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 kamu işçi alımı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 13 şehirde 69 kamu işçi alımı yapılıyor. Samsun, İzmir, İstanbul, Muğla, Bursa, Yalova, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli, Mersin, Trabzon, Zonguldak illeri için kontenjanlar var. Tarama Uzmanı Yardımcısı, Sınırlı Kaptan, Elektrikçi, Usta Gemici, Gemi Yağcısı alımları yapılıyor. Başvurular için son gün 5 Nisan 2024 dahil.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 31 kamu işçi alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığına 31 daimi kadrolu işçi alımı başvuruları alınıyor. Mekaniker, Tekne Ustası, Sac İşçisi, Temizlik Görevlisi, Soğutma ve İklimlendirme sistemleri Teknisyeni, Tesviyeci, Tornacı, Muhasebeci, Sıhhi Tesisatçı, Armadör kadroları için başvurular 5 Nisan 2024 dahil yapılabilecektir.

İŞKUR işçi alımı başvuru süreçleri

Adaylar başvurularını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı kamu işçi alımları için 5 Nisan 2024 dahil olmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden, ALO 170 nolu hattan ve işkur hizmet birimlerinden yapabileceklerdir.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı kılavuzu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.