En Az Lise Mezunu Memur Alımı! Mülakatsız 6 Branş Başvuruları

En Az Lise Mezunu Memur Alımı! Mülakatsız 6 Branş Başvuruları

Kamuya en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği sözleşmeli memur alımı yapılıyor. 4 farklı ünvanda başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Üniversitesine 4 farklı ünvanda yeni memur alımı başvuruları alınıyor. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi için olacak atamalar mülakatsız olacak. Direkt KPSS puan üstünlüğüne göre olacak başvurular ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Memur personel alımı şartları nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak ile görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü olmamak ve herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak hususları var.

Sözleşmeli personel alımı mezuniyet şartları

Mühendis alımı 1 kadro için bilgisayar mühendisliği lisans mezun olmak, büro personeli alımı 6 kadro için maliye, muhasebe, vergi uygulamaları ve işletme yönetimi önlisans, hemşire alımı 1 kadro için lisans mezunu olmak, destek personeli (erkek) alımı 3 kadro için liselerin herhangi bir alanından mezun olmak şartları var. Sertifika vb. şartları da aşağıdaki pdf’den bulabilirsiniz.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından güncel kamu personeli alımı başvuru iş ve işlemleri 31 Temmuz 2023’e kadar olacak. Başvurular şahsen yapılacak. Süreç "Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Alipaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:22 Merkez / Kütahya” adresine yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum