En Az Lise Mülakatsız ve KPSS Taban Puansız Memur Alımı (5 Farklı Branş)

En Az Lise Mülakatsız ve KPSS Taban Puansız Memur Alımı (5 Farklı Branş)

Kamu Üniversitesi tarafından sözleşmeli yeni memur alımı başvuruları 5 farklı ünvanda tamamlanıyor. KPSS taban puansız memur atama süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

İzmir ili “Dokuz Eylül Üniversitesine” memur alımı başvuruları tamamlanıyor. KPSS taban puan şartı olmadan lise, önlisans ve lisans adaylar için kadrolar var. Sözleşmeli 4/B Mühendis, Teknisyen, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Destek Personeli alımı için mülakat olmayacak. İşte gerekli tüm şartlar ve detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personeli alımı başvuru genel koşulları

Başvuru için adayların 657 Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekmektedir.

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvuru nitelikleri

1 Mühendis alımı için Yazılım Mühendisliği bölümü lisans. Mobil veya web uygulama geliştirme projelerinde aktif olarak 1 yıl ve üzeri tecrübe sahibi olduğunu belgelemek. KPSSP3 puanı olmak gerekiyor.

1 Teknisyen alımı için liselerin Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı Görüntü ve Ses Sistemleri dalı mezunu, Özellikle ses ve ışıklandırma sistemleri üzerine görev yapacaktır. 2022 KPSS P94 sınavı puanı olmak gerekiyor.

14 Hemşire alımı için Hemşirelik bölümü lisans, 2022 KPSSP3 sınavı puanı olmak gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diyaliz önlisans, 2022 KPSS P93 sınavı puanı olmak gerekiyor.

3 Destek Personeli (Aşçı) alımı için liselerin aşçılık dalından mezun olmak veya ortaöğretim kurumlarından mezun olup MEB onaylı Aşçılık sertifikasına sahip olmak. Hijyen Belgesine sahip olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru süreci

İzmir ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Dokuz Eylül Üniversitesi” için memur alımına başvurular şahsen ya da posta ile olabilecek. Adaylar Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına 10 Ocak 2024 tarihi dahil başvuru yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum