En Az Lise Ustabaşı Satış Personeli İşçi Alımı Başvuruları

En Az Lise Ustabaşı Satış Personeli İşçi Alımı Başvuruları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 29 Kadrolu İşçi Alımı İlanı yayımladı. 2 farklı unvanda toplam 29 daimi süreli işçi alımı gerçekleştirilecektir. İş Başvuru detaylarına geçelim.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “İBB” bünyesinde istihdam edilmek üzere 28 Satış görevlisi ve 1 Motor ustabaşı personeli olmak üzere Kadrolu 29 İşçi alımı gerçekleştirilecektir. Büyükşehir namına olacak işçi personel alımında gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kimler ustabaşı ve satış görevlisi olabilir?

29 kadrolu işçi alımına başvuru için gerekli şartlar Satış görevlisi alımı: En az lise mezunu, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Yoğun iş temposuna uygun çalışabilecek, Güler yüzlü, 1 yıl deneyim sahibi, Yardım sever ve Takım çalışmasına yatın olmak gerekiyor.

Motor Ustabaşı alımı için: Volvo Penta motorlarının bakım işlerini yapabilecek, Tecrübeli, Tershane, Fabrika ve Ağır sanayide 5 yıl deneyimli olmak, En az Lise mezunu ve Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuruda bulunabilirler.

İş başvurusu ne zaman nasıl yapılır?

Adaylar başvurularını elektronik ortamda online olarak İstanbul büyükşehir belediye başkanlığının kariyer sayfasından gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru için san başvuru tarihi 19 Ağustos 2023 olarak bildirilmiştir. Farklı yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.