En Düşük 83.288 Lira Maaş Verilecek! Kamu Memur Alımı Başvuruları

En Düşük 83.288 Lira Maaş Verilecek! Kamu Memur Alımı Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde çok yüksek maaşlarla olmak üzere memur alımı başvuruları alınıyor. Kamu personeli alımında maaşlar en düşük 83 bin 288 lira olacak. İşte şartlar.

Kamu personeli sözleşmeli güncel memur alımı başvuruları kapsamında çok yüksek maaşla olmak üzere atama yapılacak. En düşük 83 bin 288 lira maaş verilecek. Başvuruları, şartları ve gerekli tüm bilgilerin yer aldığı ilana başvuru hususlarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Memur alımı başvuru şartları

657 sayılı DMK’da yer alan genel şartlara haiz olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. KPSS zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede en az 70 olarak baz alınacak.

Kamu personeli alımı ünvanları ve nitelikleri

  • 1 Bilgi Güvenliği Yöneticisi 4 katına kadar maaş verilecek.
  • 1 Sistem Uzmanı 3 katına kadar maaş verilecek.
  • 1 Analiz, Veri ve Test Uzmanı 2 katına kadar maaş verilecek.

Bir kat maaş net olmak üzere 41. 644 lira olarak Ocak memur maaş zammında açıklandı. Bu ilandaki kadrolar için ise 2-3 ve 4 kat maaşlar yer alıyor.

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezunlar başvurabilir. Öte yandan sadece 2 kat maaş ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri

Boğaziçi Üniversitesi tarafından sözleşmeli kamu memur alımında süreç 29 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Başvurular postayla veya şahsen olmak üzere Üniversite Personel Daire Başkanlığı’na olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum