En Düşük 83.288 TL Maaş Verilecek! KPSS Şartsız Kamu Personel Alımı

En Düşük 83.288 TL Maaş Verilecek! KPSS Şartsız Kamu Personel Alımı

Kamuya en düşük 83 bin 288 lira maaş olmak üzere KPSS şartsız personel alımı başvuruları alınıyor. Kamu personeli alımı başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu bünyesinde KPSS şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Çok yüksek maaşlar olmak üzere ücretler var. En düşük 83 bin 288 TL’dir. Personel alımı yazılı, sözlü ve uygulama sınavları sonucu kazanan adaylar arasından olacak. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı şartları

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ile askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvurularda adaylardan KPSS zorunluluğu istenmiyor. Puanı olmayan her aday en düşük KPSS 70 olarak değerlendirmelerde baz alınacaktır.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri

Başvuru için bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ile endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartları var. Öte yandan diğer mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, yazılım, yapay-zeka, yönetim bilişim sistemleri, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için 2, Ağ Uzmanı alımı için 1 kadro var. Bu ilanda 2 kat ücretler yer almaktadır. Sözleşmeli bilişim personeli alımında 2 kat ücret 83 bin 288 TL olarak Ocak 2024 memur maaş zammında yapıldı.

Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuruları

Hatay ili ikamet şartsız personel alımlarına başvurular Mustafa Kemal Üniversitesi için online olarak e-Devlet şifreleri ile yapılabilmektedir. Adaylar Üniversitenin internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir. Başvurular 15 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.