Enerjisa Personel Alımı İş İlanları Açıklandı! Online Başvurular Başladı

Enerjisa Personel Alımı İş İlanları Açıklandı! Online Başvurular Başladı

Enerjisa tarafından güncel personel alımı iş ilanları açıklandı. Kimler Enerjisa personel alımına başvurabilir? İşte sürece dair tüm detaylar ve başvurular.

EnerjiSa tarafından QuickCarbon ekibinde İstanbul Anadolu Yakası, Avrupa Yakası, Ankara ve İzmir bölgelerinde çalışmak üzere Satış Yöneticisi alımı ile Ataşehir Merkez ofisinde çeşitli departmanlarda çalışmak üzere engelli personel alımı yapılacak. İşte süreçlere dair tüm detaylar.

Genel Başvuru-Engelli Personel (Merkez Ofis) alımı nitelikleri

Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az % 40 oranında engel raporu bulunan, Önlisans veya Lisans mezunu, MS Office programlarını kullanabilen, Tercihen İngilizce bilen adaylar başvurabilir.

Satış Yöneticisi alımı nitelikleri

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun, Satış alanında minimum 3 sene deneyimi olan, Sunum, iletişim ve ikna becerileri yüksek, Sürdürülebilirlik ve dijital hizmetlerde ortaya çıkan trendler ve teknolojilere ilgi duyan, İstanbul, Ankara ve İzmir' de ikamet eden veya edebilecek olan adaylar başvurabilir.

Enerjisa personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

EnerjiSa bünyesinde personel alımı başvuruları bu ilanlar için Mart ayı itibarıyla devam etmektedir. Adaylar Enerjisa kariyer internet sitesinden başvuru iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

Enerjisa personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.