Gençlik ve Spor Bakanlığı 950 Personel Alımı Yapacak! Şartlar-Talepler

Gençlik ve Spor Bakanlığı 950 Personel Alımı Yapacak! Şartlar-Talepler

Gençlik ve Spor Bakanlığı için 950 kadroya yeni memur personel alımı başvuruları alınacak. Adayların KPSS puanı ile mülakatsız atama talebi ve tüm şartlar bu yazımızda yer alıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yeni memur alımı açıklanmıştı. 1071 kadro için gençlik çalışanı alımı kadrolarına başvurular tamamlandı. Sırada 950 kadro için yeni sözleşmeli memur alımı başvurularının alınmasında adaylar atamaların KPSS puanı ile mülakatsız yapılmasını bekliyor. İşte 950 kadro için detaylar, şartların yer aldığı yazımız.

Mülakat şartının kaldırılması bekleniyor

KPSS puan sırasına göre 950 adayın 3 katına kadar olmak üzere 2.850 aday çağırılacak. Adaylar arasından sözlü ve uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre atanacak. Adaylar bu MÜLAKAT uygulamasının kaldırılmasını dört gözle bu atamada bekliyor.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak, görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak, arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

GSB antrenör alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin lisans düzeyinde beden eğitimi veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve P3 puan türünde asgari 50 puan almış olmak, başvuru yapılacak branşta en az temel antrenörlük “ikinci kademe” düzeyinde antrenörlük belgesine sahip olmak şartları var.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum