Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu! Mülakat Sonuçları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu! Mülakat Sonuçları

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB tarafından “2022 yılı sözleşmeli antrenör alımı sözlü ve uygulamalı sınav sonuç duyurusu” yayımlandı. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı “GSB” bünyesinde taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri için antrenör alımı duyurusu yayımlandı. Sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları kapsamında KPSS sırasının 3 katı kadar olmak üzere sözlü sınavlar 13 – 22 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

GSB memur alımı sonuçları

GSB sözleşmeli antrenör alımları kapsamında sözlü sınav sonuçları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı internet adresi üzerinden “başvurularım – değerleme sonuçları” başlığı altından öğrenebilirsiniz.

Memur alımı atama sonuçları

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımları kapsamında atanmaya hak kazanan asıl adaylar, belgeleri yerleştikleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine 19 - 23 Haziran 2023 tarihleri arasında teslim etmeleri gerekiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı atama belgeleri

Son altı ay içerisinde çekilmiş iki adet biometrik fotoğraf, başvuru yaptığı pozisyona uygun ve belirtilen branşta en az temel antrenörlük düzeyinde antrenörlük belgesi, mezuniyet durumunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya resmi makamlardan alınan onaylı örneği, özgeçmiş, adli sicil kaydına ilişkin yazılı beyan ve e-Devlet portalından doğrulama belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan, görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyan, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan, askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyan, Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü istenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum