Geri Sayım Başladı! GSB 11.095 Memur Alımı Sonuçları Açıklanacak

Geri Sayım Başladı! GSB 11.095 Memur Alımı Sonuçları Açıklanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB bünyesinde 2023 yılı 11 bin 95 sözleşmeli personel alımı için sonuçların açıklanmasında geri sayım başladı. Detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 11 bin 95 kadro için sonuçlar açıklanacak. Mülakatsız KPSS puanı ile 3622 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı, 879 Destek Personeli (Bakım-Onarım) alımı ile 400 Psikolog, 3295 Büro Personeli ve 3259 Destek Personeli (Temizlik) alımı için sonuçlarda geri sayım başladı.

GSB memur alımı başvuruları incelenecek

GSB bünyesinde iki farklı ilan kapsamında 11 bin 94 kadro için başvurular, başvurulan pozisyon için aranan niteliklere uygunluk yönünden incelenecek ve şartları taşımayanların başvurusu iptal edilecek.

Asıl ve yedek adaylar mülakatsız KPSS puanı ile belirlenecek

Gençlik ve Spor Bakanlığıma yerleştirmelerde, KPSS puanı esas alınacaktır. KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak her bir pozisyon ve il için KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlanmak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar aday asıl olarak yerleştirmeye hak kazanacak ve bir o kadar aday da yedek olarak belirlenecektir. Adayların KPSS puanının eşit olması halinde sırası ile mezuniyet ve doğum tarihi önce olana öncelik verilecektir.

11.095 sözleşmeli memur alımı sonuçlarında geri sayım başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde 4.501 kontenjanlı ilana başvurular 6 Eylül'de, 6.594 kontenjanlı ilana başvurular 1 Eylül'de tamamlanmıştı. Başvurular sonrası atamalar KPSS puan üstünlüğüne göre direkt olarak yapılacak. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri hemen bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum