GSB 4501 Koruma Güvenlik Destek Personeli Alımı Sonuçları Bekleniyor

GSB 4501 Koruma Güvenlik Destek Personeli Alımı Sonuçları Bekleniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB bünyesinde 2 yeni ilan kapsamında başvuru sonuçlar 1. ilan için açıklanmıştı. Sıra Koruma ve güvenlik alımı ile destek personeli alımında. İşte detaylar.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 2023 yılı sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli (bakım-onarım) alımı kapsamında 4 bin 501 kadro için sonuçları açıklanması bekleniyor.

GSB koruma ve güvenlik-destek personeli alımı sonuçları

2022 yılı KPSS puanı esas alınarak direkt olarak mülakatsız gerçekleştirilecek. 3622 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 879 Destek Personeli (Bakım-Onarım) alımı kapsamında başvurular 6 Eylül’de tamamlanmıştı. Adaylar geciken sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sonuçları 3 haftadır açıklanmadı

Diğer ilan başvuruları 1 Eylül’de tamamlanmış ve 12 Eylül’de sonuçlar açıklanmıştı. Ancak 6 Eylül’de başvuruları tamamlanan GSB 4501 koruma ve güvenlik personeli alımı ile destek personeli alımı sonuçlar 3 haftadır açıklanmadı.

Kamu personeli alımı asil-yedek aday atamaları nasıl olacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde memur alımı yerleştirmelerinde, KPSS puanı esas alınacaktır. KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak her bir pozisyon ve il için KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlanmak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar aday asıl olarak yerleştirmeye hak kazanacak ve bir o kadar aday da yedek olarak belirlenecektir. Adayların KPSS puanının eşit olması halinde sırası ile mezuniyet ve doğum tarihi önce olana öncelik verilecektir. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz KAMU PERSONELİ ALIMI internet sitemizden hemen öğrenebileceksiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum