Güncel 104 Kamu Personeli Alımı! İkamet Şartsız Lise Önlisans Lisans

Güncel 104 Kamu Personeli Alımı! İkamet Şartsız Lise Önlisans Lisans

Kamu Hastanesi tarafından güncel ve en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar için personel alımları tamamlanıyor. 104 kadro için mülakat olmayacak. İşte tüm detaylar.

Isparta ili iş ilanları kapsamında “Süleyman Demirel Üniversitesi” için memur alımında ikamet şartı bulunmuyor. Bu hafta itibarıyla tamamlanacak başvurularda 104 lise, önlisans ve lisans kadro var. Gerekli tüm detayları, Üniversite Hastanesi personel atama başvuru şartları ve tüm bilgileri kamu personeli alımı olarak bu haberimizde hazırladık.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması ile 657 DMK’daki şartları taşıyor olması gerekiyor. Öte yandan başvurularda adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması ile çeşitli KHK’lar ile kamudan çıkarılmamış olması gerekiyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi memur alımı mezuniyet şartları

Hemşire alımında 49 kadro için Hemşirelik lisans mezunu olmak gerekiyor.

Hemşire alımında 13 kadro için Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümü mezunu olmak gerekiyor.

Biyolog alımında 2 kadro için Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans mezunu olmak gerekiyor.

Fizyoterapist alımında 1 kadro için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak gerekiyor.

Sağlık Teknikeri (Laboratuvar) alımında 3 kadro için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (Elektrik) alımında 2 kadro için liselerin Elektrik veya Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı ve dallarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Röntgen Teknisyeni alımında 2 kadro için liselerin Radyoloji Alanı-Radyoloji Teknisyenliği dalı mezunu olmak gerekiyor.

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımında 14 kadro için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (İklimlendirme) alımında 1 kadro için liselerin Soğutma ve İklimlendirme alanından mezun olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Temizlik Personeli) erkek alımında 15 kadro için lise mezunu olmak gerekiyor.

4/B sözleşmeli personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

Isparta ili Süleyman Demirel Üniversitesi kamu memur alımında başvurular online olarak yapılabiliyor. Adaylar 24 Kasım Cuma dahil olmak üzere başvuru yapabiliyor. Süresi içerisinde tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.