Güncel 5.224 Kamu Personel Alımı! Tüm Kontenjanlar-Başvurular-Şartlar

Güncel 5.224 Kamu Personel Alımı! Tüm Kontenjanlar-Başvurular-Şartlar

Gelir İdaresi Başkanlığı GİB, Milli Savunma Bakanlığı MSB ile Adalet Bakanlığı için yeni 5 bin 224 kamu personeli memur alımları yapılıyor. İşte tüm kontenjanlar, süreçle ve detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı 2.224 astsubay alımı, Adalet Bakanlığı 1.000 hakim-savcı alımı, Gelir İdaresi Başkanlığı 2.000 memur alımı olmak üzere 3 kurum için 5 bin 224 kamu personeli, memur, asker alımları yapılıyor. İşte süreçlere dair tüm bilgiler.

Milli Savunma Bakanlığı 2.224 astsubay alımı

Milli Savunma Bakanlığı “MSB” Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı namına 2 bin 224 askeri personel alımı başvuruları alınıyor. KPSS 60 puanla başvuru yapabilecek adaylar için farklı birçok branş ve mezuniyet bulunuyor. Süreç 27 Kasım'a kadar MSB Personel Temin internet sitesinden online olarak yapılabilecektir. Diğer tüm bilgilere kamu personeli alımı internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 1.000 hakim-savcı alımı

Adalet Bakanlığı bünyesinde ÖSYM'de 1000 yeni kamu personeli alımı için başvurular devam ediyor. Kimler Bakanlığı yeni hakim ve savcı alımlarına başvurabilir? Gerekli tüm sorularınıza kamu personeli alımı internet sitemizden cevap bulabilirsiniz. 16 Kasım'a kadar sürecek alımlar online olarak ÖSYM'de alınırken başvuru sürecinde bilgileri kamu personeli alımı sayfalarımızdan inceleyebilirsiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2.000 memur alımı

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde 81 şehirde olmak üzere 2000 yeni memur alımı başvuruları alınacak. 30 Kasım'a kadar sürecek başvurular online olarak GİB internet sitesinden yapılabilecektir. Adayların başvuru için KPSS'den en az 65 ve üzeri alması ile hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olması gerekiyor. Başvurulara dair diğer tüm bilgilere kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum