Güncel 85 Büro Memur Teknik Personel Mühendis Alımı Başvuruları

Güncel 85 Büro Memur Teknik Personel Mühendis Alımı Başvuruları

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayisine İşçi Alımları başladı. İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret A.Ş. kapsamında vardiyalı olarak çalışabilecek teknik personel alımı yapılacaktır. İşte detaylar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki için “İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret A.Ş.” için güncel 85 kadroya işçi personel alımları yapılacak. Farklı unvanlarda 85 işçi alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Personel alımı başvuru kontenjanları

Teknik personel alımı açık sayısı 40’tır. Büro memuru olarak 15 adet açık işçi alımı bulunmaktadır. Mühendis olarak oda 30 adet mühendis alımı yapılacaktır.

İşçi alımları başvuru süreci-şartlar

Adaylar başvurularını 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvuru adresi ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi internet adresi üzerinden yapılmaktadır.

Daimi olarak çalışacak olan bu kişilerin teknik liseleri ilgili bölümlerinden birinden mezun olmuş olması. b sınıfı ehliyetine sahip olması, tercihen a 2 ehliyet belgesinin olması. psikoteknik belgesine sahip olması ve belgeleri almak üzere başvuru yapmış olması, tercihen alanı ile ilgili mesleki yeterlilik belgelerine sahip olması, 30 yaşını geçmemiş olması, ofis programlarını iyi derecede kullanabilmesi gerekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.