Güncel Lise Önlisans Koruma Güvenlik Destek Personeli Alımı Başvuruları

Güncel Lise Önlisans Koruma Güvenlik Destek Personeli Alımı Başvuruları

Kamuya güncel lise ve önlisans mezunları için koruma ve güvenlik personeli alımı ile destek personeli alımı başvuruları alınıyor. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Mülakatsız kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Ordu Üniversitesi tarafından güncel memur personel alımı için başvurular devam ediyor. KPSS puan üstünlüğüne göre atama olacak ve KPSS taban puan şartsız başvurular alınacak. İşte gerekli tüm detayları bulacağınız haberimiz.

Kamu memur alımı başvuru genel koşulları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve 2022 KPSS puanına sahip olmak gerekiyor.

Memur personel alımı başvuru mezuniyetler nelerdir?

Destek Personeli “Erkek/Kadın” alımı 8 kadro için Lise mezunu olmak gerekiyor.

Destek Personeli “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak, MEB’dan onaylı “Katı ve Sıvı Yakıtlı” veya “Katı Yakıtlı” Kalorifer Ateşçisi Sertifikasına sahip olmak gerekiyor.

Destek Personeli “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak, MEB’den onaylı “Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği” sertifikasına sahip olmak gerekiyor.

Destek Personeli “Erkek” Lise mezunu olmak, İnşaat Boyacısı Kalfalık/Ustalık Belgesine veya kurs sertifikasına “MEB, Üniversite ya da Mesleki Yeterlilik Kurumundan” sahip olmak gerekiyor.

Destek Personeli “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak, İklimlendirme veya Soğutma Sistemleri Kalfalık/Ustalık Belgesine veya kurs sertifikasına “MEB, Üniversite ya da Mesleki Yeterlilik Kurumundan” sahip olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı 6 kadro için önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, vardiya usulü çalışmaya veya gece çalışmaya engel bir durumu bulunmamak ve en az 170 cm boyunda olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Kadın” alımı 2 kadro için önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, vardiya usulü çalışmaya veya gece çalışmaya engel bir durumu bulunmamak ve en az 165 cm boyunda olmak gerekiyor.

Ordu Üniversitesi kamu personel alımı başvuru tarihleri

Başvurular Ordu Üniversitesi namına yapılabilecektir. Adaylar farklı ünvanlardaki kamu memur alımı başvuru iş ve işlemlerini 19 Mart 2024 tarihi dahil yapabilirler. Başvuru iş ve işlemleri Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.

Ordu Üniversitesi memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.