Hastane Personeli Alımı Yeni İlan Yayımlandı! Başvuru Ekranı Açıldı

Hastane Personeli Alımı Yeni İlan Yayımlandı! Başvuru Ekranı Açıldı

Hastane personeli alımı başvuruları kapsamında yen ive güncel ilan açıklandı. KPSS şartsız olmak üzere adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Sağlık grubu bünyesinde hastane personeli alımı başvuruları alınacak. Kızılay Sağlık Grubu - İstanbul Kağıthane Hastanesi'nde görev almak üzere “Biyomedikal Uzmanı” aranmaktadır. Kızılay tarafından yeni kadrolara Biyomedikal Uzmanı (Sağlık Grubu) personel alımı başvuru şartları ve tüm detaylar bu yazımızda.

Hastane personeli alımı başvuruları

Adaylar başvurularını Kızılay kariyer internet sitesinde yer alan başvuru ekranı üzerinden yapabilir ve ayrıntılı bilgi almak için kurumun ilgili e-posta adresine talepte ayrıca bulunabileceği belirtildi.

Kızılay personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Biyomedikal Mühendisliği veya Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümünden Mezun adaylar başvurabilir. Ayrıca sağlık Sektöründe en az 2 yıl deneyimi mevcut, cihaz bakımlarının durum raporlamalarında tecrübe sahibi, organizasyon, koordinasyon ve raporlama becerisi gelişmiş, kalibrasyon ve güvenlik denetimleri alanında deneyimli, biyomedikal cihazların kalibrasyon, bakım, onarım ve durum kontrolü yapabilecek, tıbbi cihazların bakım-onarım-garanti ve sigorta süreçlerini yönetebilecek, tıbbi cihazların kalibrasyonu ve envanterlerin hazırlanması süreçlerinin kontrolünü yapacak, tıbbi Cihazlar ile ilgili kalite ve dokümantasyon süreçlerini oluşturacak adaylar başvurabilir.

Personel alımında diğer şartlar ve süreç nasıl olacak?

Kızılay Sağlık Grubu bünyesinde hastane personeli alımı için adayların ayrıca “MS Office programlarına hakim, alanındaki yenilikleri takip eden ve öğrenmeye açık, ekip çalışmasına yatkın, esnek çalışma saatlerine uyumlu, askerlik görevini tamamlamış, aktif araç kullanabilen” şartlarına haiz olması gerekiyor. Başvurular Şubat ayı itibarıyla başladı. Adaylar Kızılay Kariyer internet sitesinden online başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum