Havalimanlarına En Az Lise THY Personeli Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

Havalimanlarına En Az Lise THY Personeli Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları A.O iştiraki olan Turkish Technic tarafından yeni Teknik Destek Personeli İlanı açıklandı. En az lise mezunu adaylar başvurabilir. İşte tüm detaylar.

Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olarak hizmet vermektedir. Yapısal Bakım Teknik Destek Personeli alımı ile Kabiniçi Bakım Teknik Destek Personeli alımı kadrolarında hizmet etmek üzere TEKNİK DESTEK PERSONELİ ALIMI yapılacak. Sabiha Gökçen Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanları için personel alımları gerçekleşecek.

Güncel personel alımı başvuru şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak, daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak, A2 düzeyinde İngilizce bilmek, Tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık durumu bulunmayan adaylar başvurabilir.

Turkish Technic personel alımı başvuru nitelikleri

Meslek Yüksek Okullarının Uçak Teknolojisi, Döküm, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Kaynak Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metalurji, Motor Teknolojisi, Otomasyon, Otomotiv Teknolojisi, İklimlendirme, Tesviye bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Uçak Bakım Alanı, Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı, Elektrikli Araçlar, Elektrikli Cihazlar Teknik Servisi, Elektronik ve Haberleşme, Endüstriyel Bakım Onarım, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Gemi İnşa, Makine Bakım Onarım, Mikromekanik, Otomotiv Elektromekanik, Otomotiv Gövde, Plastik Teknolojisi, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik, Savunma Elektronik Sistemleri, Savunma Mekanik Sistemleri, Soğutma ve İklimlendirme Sistemleri bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Türk Hava Yolları THY Teknik personel alımı başvuru süreci

Adaylar THY bünyesinde Turkish Technic personel alımı için başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Başvurular için adaylar özgeçmiş bırak butonundan gerekli iş ve işlemlere direk çevrimiçi olarak erişim sağlayabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.