Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 Bin 750 Personel Alımı! Başvurular Ne Zaman

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 Bin 750 Personel Alımı! Başvurular Ne Zaman

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2 bin 750 personel alımı müjdesinin gelmesinin üzerinden epey zaman geçti. Ancak açıklama gelmesinden sonra ilana dair herhangi bir süreç başlamadı. İşte detaylar.

Hazine ve Maliye Bakanlığı için Bakan Nurettin Nebati’den 2 bin 750 yeni kamu personeli alımı müjdesi gelmişti. Adaylar müjde sonrası ilan için de bekliyor. Geri sayımı başlayan kadrolar için ilan sürecine girilmesi en büyük beklenti. İşte detaylar.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2.750 memur alımı

Bakan Nebati’nin müjdesi Bayram’da gelmişti. Ancak açıklamadan bu yana henüz ilan sürecine girilmedi. KPSS adayları başvuruların ivedilikle başlatılmasını talep ediyor.

Hangi alanlarda personel alımı yapıldı

Hali Hazırda Hazine ve Maliye Bakanlığı için “360 Defterdarlık Uzman Yardımcısı, 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı, 10 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı, 40 Muhasebe Denetmen Yardımcısı, 20 Hazine Avukatı” istihdamı için süreçler başlatılmıştı. Adaylar aynı şekilde GUY personel alımı ilanlarının da hemen başlatılmasını istiyor.

GUY 2.750 personel alımı hangi branşlara yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde GUY personel alımlarını bekleyen adaylar sürecin gecikmemesini bekliyor. Bu kapsamda Gelir İdaresi Başkanlığı için olacak 2 bin 750 personel alımı dağılımı ise şu şekildedir:

50 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ile 2700 Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. İlan sürecine girilir girilmez hemen sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum