Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 Yeni Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 Yeni Memur Alımı Bu Hafta Başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu statüde olmak üzere 300 kadroya memur alımı yapılacak. 12 Şubat Pazartesi başlayacak başvuruları, süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu 300 memur alımı yapılacak. Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı bünyesinde yapılacak memur alımlarına kimler başvuru yapabilir? Gerekli tüm süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki genel şartlara haiz olması, T.C vatandaşı olması ile askerlikle ilişiğinin olmaması genel hususları var. Ayrıca adayların 35 yaşını doldurmamış olması, daha önce Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına katılmamış ya da en fazla 2 kez katılmış olması gerekmektedir. KPSS’den 80 almak ve diğer özel koşulları taşımak gerekmektedir.

Memur alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

Adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları başvurabilir. Öte yandan endüstri mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, fizik mühendisliği, kimya mühendisliği, işletme mühendisliği, matematik mühendisliği mezunları da şartlar dahilinde başvurabilir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuruları

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 300 kamu personeli alımı için başvurular 12 Şubat’ta başlayacak. Adaylar 23 Şubat 2024 tarihi dahil olmak üzere Bakanlık internet sitesinde yer alan başvuru alanından gerekli iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.