İl Özel İdaresi Kaymakamlıklar 370 Kamu İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

İl Özel İdaresi Kaymakamlıklar 370 Kamu İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden sadece online olarak başvurular alınacak. İl Özel İdaresi ile Kaymakamlıklar bünyesinde TYP personel alımı başladı. İşte tüm detaylar.

İl Özel İdaresine ve Kaymakamlıklara olmak üzere İŞKUR üzerinden Toplum Yararına Programlar TYP ile yeni personel alımları başladı. 370 kadro var. Karaman Sarıveliler Kaymakamlığı, Ardahan İl Özel İdaresi ile Karaman Başyayla Kaymakamlığı için TYP alımları olacak. İşte tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

TYP personel alımı kontenjanları

60 kadro Sarıveliler Kaymakamlığı, 60 kadro Başyayla Kaymakamlığı, 250 kadro Ardahan İl Özel İdaresi için olacak. Toplam 370 TYP personel alımı kontenjanı var. Alımlar ilgili kurumlar tarafından liste yöntemi ile belirlenecektir.

Yeni personel alımları başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Güncel personel alımları başvuru süreci

318876 TYP numarası ile Karaman Sarıveliler Kaymakamlığı için, 318877 TYP numarası ile Ardahan İl Özel İdaresi için ve 318878 TYP numarası ile Karaman Başyayla Kaymakamlığı için başvurular 5 Mart 2024 dahil online olarak İŞKUR’dan yapılabilecek.

TYP başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum